fbpx
Onze webshop
Bekijk 'm hier!
Snelle levering
Binnen 1-3 werkdagen
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Evt. retourkosten niet inbegrepen

VACATURE BLIJMAKER (VERKOOPSTER)

Ben jij een BLIJMAKER?
 
Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Je hebt vast al gehoord dat wij She Fashion in Dalfsen overnemen. Na Nieuw-Amsterdam, Coevorden, Hardenberg en Emmen wordt Dalfsen ons vijfde filiaal. Wij zoeken vanaf 1 augustus een BLIJMAKER om team Dalfsen te versterken. 
 
Wij zijn een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en waar voor jou kansen liggen. Zowel voor als achter de schermen. Je zal bij ons starten in de rol van verkoopster. Heb je ambitie richting leiding geven, visual merchandising, fotografie, vormgeving, webshop of inkoop? Ook dan kan je bij ons zomaar aan het juiste adres zijn. Laten we samen kijken waar jouw talent ligt en waar jouw mode-hart sneller van gaat kloppen. 
 
We vragen wat flexibiliteit, maar we begrijpen ook dat je een leuk sociaal leven hebt. Wij bieden een baan voor circa 20 uur in de week. Het zou fijn zijn als je al wat ervaring in de mode hebt. Het allerbelangrijkste is dat jij blij wordt als je het verschil hebt kunnen maken voor je klant. 
 
Natuurlijk zijn we benieuwd hoe jij het voor je ziet. Zullen we gauw een kop koffie drinken? Mail dan je brief en CV naar vacature@kamstmode.nl.
0
× Whatsapp ons! (Ma - Za 09:00 - 20:00)