fbpx
Onze webshop
Bekijk 'm hier!
Snelle levering
Binnen 1-3 werkdagen
Tijdelijk gratis verzending!
Evt. retourkosten niet inbegrepen.
Geldig op verzendingen binnen NL.

ONZE WINKELS ZIJN WEER OPEN!

Anderhalve week geleden besloten wij onze winkels tijdelijk te sluiten. We merkten dat sommige medemensen op dat moment niet bewust genoeg omgingen met o.a. de 1,5 meter afstand. Net zoals premier Rutte  vertelde, merken ook wij dat Nederland de regels van het RIVM goed naleeft. Fijn! Dat maakt dat wij het nu weer verantwoord vinden om de winkels te openen. Ondanks dat wij de afgelopen tijd veel contact met jullie hadden via Facebook, Instagram, Whatsapp én de webshop missen wij natuurlijk ook de klanten in de winkel. Al was het alleen maar voor een praatje en een kopje koffie. 

Samen met onze medewerkers hebben wij besloten om vanaf donderdag 2 april onze deuren weer te openen. Om de bezoekers én medewerkers te beschermen volgen wij de richtlijnen van het RIVM en gaan zelfs nog een stapje verder: 

  • Bij de entree staat handreinigingsgel voor iedereen die de winkel binnenkomt en verlaat.
  • Er mag een beperkt aantal personen tegelijk in onze winkels aanwezig zijn. Voor jouw en onze veiligheid hanteren wij:

o   Maximaal 8 bezoekers in Nieuw-Amsterdam

o   Maximaal 10 bezoekers in Coevorden

o   Maximaal 12 bezoekers in Hardenberg

o   Maximaal 12 bezoekers in Emmen

  • Natuurlijk staat het kopje koffie gewoon bij ons klaar. In het kader van de hygiëne vragen wij of je zelf het kopje koffie in wil schenken. Tijdelijk zullen de koekjes/snoepjes van de koffietafel verdwijnen. Verder staan er maximaal 4 stoelen bij de koffietafel (op 1,5 meter afstand van elkaar)

We willen jou vragen om bovenstaande in acht te nemen als je onze winkels bezoekt. Wij geloven dat we samen door deze crisis heenkomen.

Kom je liever naar de winkel op een moment waarop er geen andere bezoekers zijn? Neem dan contact met ons op voor een 1 op 1 afspraak buiten openingstijd: 06 – 36 133 117.

Kom je nu liever niet naar de winkel? Daar hebben we alle begrip en respect voor. Weet dan in ieder geval dat onze webshop actief is!

0
× Whatsapp ons! (Ma - Za 09:00 - 20:00)