fbpx
Onze webshop
Bekijk 'm hier!
Snelle levering
Binnen 1-3 werkdagen
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Evt. retourkosten niet inbegrepen

DE TUSSENJAS

Als er 1 onderwerp is waar we dagelijks over babbelen, dan is het wel het weer. Bijna iedereen heeft een voorkeur voor een bepaald seizoen. De één is dol op het voorjaar als alles weer in bloei staat. Voor de ander kan het niet warm of koud genoeg zijn. Persoonlijk vind ik dat ieder seizoen zijn charme heeft. Maar waar blijft de winter?

Januari 2020 staat in de top 10 van de warmste maanden sinds 1901. Daarmee wordt bevestigd wat er in modeland al lange tijd wordt besproken: we gaan steeds meer richting 3 seizoenen. De periode dat we bijvoorbeeld een echte dikke winterjas dragen duurt meestal niet erg lang (tenzij je iedere zaterdagochtend langs de lijn van het voetbalveld staat te blauwbekken, maar dat geheel terzijde). Niet zo gek dus dat wij steeds meer ‘tussenjassen’ in onze collectie opnemen: een jas die je vanaf het najaar tot aan de zomer draagt. Eigenlijk best handig.

Over seizoenen gesproken: wij ruimen de herfst- en wintercollectie nu op met kortingen van veelal 50% en 70%. Ondertussen komen de nieuwe collecties binnen. Daarvan word ik altijd zo blij (en stiekem ook gewoon hebberig). Zo zijn er ook weer geweldige tussenjassen binnen gekomen in tal van vrolijke kleuren. Nieuw is dit seizoen het extra korte jasje, die ook handig te combineren is bij alle langere jurken en rokken die we op dit moment zoveel zien.

Maar krijgen we nog winter? Ik denk het wel. Daarom hangt de dikke winterjas braaf bij mij thuis aan de kapstok te wachten totdat Vrouw Holle met de sneeuwvlokken gaat strooien… en tot die tijd pak ik gewoon een tussenjasje 😉

0
× Whatsapp ons! (Ma - Za 09:00 - 20:00)