Levering binnen 1-3 werkdagen

GRATIS verzending in NL vanaf 50,-

5% spaarbonus!

Shop nu jouw zomerjas!

SHOP HIER ♡
Shop nu jouw zomerjas! SHOP HIER ♡

Blog

BLOGPOST: SALE
16/01/2024

BLOGPOST: SALE

Het is weer die tijd van het jaar: de winter is in volle gang en dat betekent dat wij als Kamst Mode klaar staat om je te verwennen met geweldige kortingen tijdens de winter sale. Of je nu op zoek bent naar een warme trui, een comfortabele broek, een stijlvolle jeans of een fijne blouse, je kunt het allemaal vinden in onze uitgebreide collectie. Lees verder om meer te weten te komen over de fantastische aanbiedingen die we voor je hebben!
BLOG - GLITTER TREND
30/11/2023

BLOG - GLITTER TREND

We kunnen er niet omheen: deze winter mag het blinken, glimmen en glitteren. Anders dan voorgaande jaren mogen de pailletten en glansstoffen ook buitende feestdagen uit de gast. Gewoon omdat het kan. Want waarom zou je tijdens die verjaardag, dat etentje of borrel met vriendinnen niet uitpakken?
Magazine najaar 2023
06/09/2023

Magazine najaar 2023

Een nieuw seizoen betekent natuurlijk een nieuw magazine. Dit najaar gaan we voor de mooiste versie van jezelf met Kamst Mode!
Vergeet deze items niet mee te nemen op vakantie
24/07/2023

Vergeet deze items niet mee te nemen op vakantie

In deze blogpost zullen we de must-have kledingitems opsommen die je zeker niet mag vergeten, samen met handige tips om ze op verschillende manieren te stylen voor een moeiteloze en stijlvolle vakantie-ervaring.
Luchtige items en tips om je outfit af te maken!
11/07/2023

Luchtige items en tips om je outfit af te maken!

Met de zomer in volle gang is het tijd om je garderobe een update te geven met luchtige en ademende kledingstukken. Of je nu op vakantie gaat, een dagje naar het strand, of gewoon wilt genieten van het zomerweer, onze zomercollectie heeft voor iedereen wat wils. In deze blogpost zullen we enkele must-have luchtige items bespreken en je ook enkele tips geven om je outfit perfect af te maken.
BLOG – SALE
21/06/2023

BLOG – SALE

We kennen het allemaal, de jaarlijkse sale periode. De tijd van het jaar waarin je flinke kortingen scoort op je favoriete kleding. Zo houden we onze winkels vernieuwend. Daarom zijn wij onlangs met de lente sale gestart. Zo kun je tot wel 50% korting op jouw favoriete items krijgen.
BLOG – FESTIVAL OUTFIT
07/06/2023

BLOG – FESTIVAL OUTFIT

Met de zomer in volle gang, is het weer tijd om je festival outfits tevoorschijn te halen! Festivals zijn een uitstekende gelegenheid om je creativiteit te laten zien en te experimenteren met verschillende stijlen. Of je nu gaat voor een comfortabele en casual look of een opvallende en gedurfde look, er zijn talloze opties om uit te kiezen.
BLOG: ACCESSOIRES LENTE/ZOMER 2023
23/05/2023

BLOG: ACCESSOIRES LENTE/ZOMER 2023

In de wereld van fashion is het toevoegen van accessoires aan je outfit dé manier om je outfit net dat beetje extra te geven. Dit seizoen zijn grote oorbellen, sjaaltjes en ceintuurs zeer trendy. We zien deze accessoires in verschillende uitvoeringen voorbijkomen en ze zijn geschikt voor iedere stijl.
Wij hebben de EK Passion Star Award GEWONNEN!
23/05/2022

Wij hebben de EK Passion Star Award GEWONNEN!

Weet je nog… In september werden wij onderscheiden met de EK Passion Star 2021. Op 19 mei 2022 was het eindelijk zover! We hebben de award in ontvangst mogen nemen. Reden voor een feestje, want deze prijs is een kroon op ons werk.
De thuiswerk-outfit
24/11/2020

De thuiswerk-outfit

Een blazer met een joggingbroek en een jurk met pantoffels… Het zijn nou niet meteen voordehand liggende combinaties. Toch gebeurt het momenteel misschien wel meer dan we denken. Waarom? Omdat er zoveel wordt thuisgewerkt.
Jouw winkelmand (0)
Totaal 0.00
Bekijk bestelling
Terug naar de winkel
Filter