fbpx
Onze webshop
Bekijk 'm hier!
Snelle levering
Binnen 1-3 werkdagen
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Evt. retourkosten niet inbegrepen

BLOG: TREND CHECKLIST

Maart roert z’n staart, maar wij zijn begonnen aan het voorjaar. Dag wintercollectie en hartelijk welkom nieuwe kleuren, materialen en prints! Maar wat zijn de nieuwe trends? Wat is helemaal hot, wat ‘mag’ nog en wat kan echt niet meer?

Als kind werd ik al onwijs blij van nieuwe kleding. Op 5 april was mijn oma jarig en dan mochten mijn zusje en ik altijd onze nieuwe kleren aan. Ik herinner me nog zo goed onze nieuwe ‘gympies’, het rokje met stippen en de bijpassende tule strik in onze haren. Mijn zusje in roze en ik in mintgroen. Inmiddels werk ik bijna 10 jaar in de mode en nog steeds kijk ik er ’s avonds naar uit als ik de volgende dag mijn nieuwe outfit ga dragen.

Waarom ik dit schrijf? Omdat ik van mening ben dat een nieuwe outfit niet per se te maken heeft met de laatste trends, maar vooral met een goed gevoel. Ik vind het altijd lastig om te zeggen dat iets ‘echt niet meer kan’. Alhoewel, er is één item dat wat mij betreft nooooit meer mag: de witte legging.

Een beetje modeliefhebber wil natuurlijk wel weten wat er speelt. Daarom staan hier de belangrijkste trends op een rijtje:

 • Rok/jurk op kuitlengte
 • De wrapdress (wikkeljurk) en blousejurk
 • Broek met wijde pijpen (en de skinny blijft!)
 • Oversized blazer
 • Een pak (blazer + bijpassende pantalon)
 • ‘Versieringen’ van roesels, kant, volant en plooitjes
 • Ruiten en (verticale) strepen
 • Printjes van bloemen en ‘jungle’ bladeren
 • Panter-, zebra- en slangenprint
 • Kleur! Van krachtig geel en rood tot pastel
 • De fanny pack (heuptasje)

Het klinkt eenvoudig, zo’n checklist, maar het draait natuurlijk maar om 1 ding: waar word jij blij van? Waarmee komt jouw figuur het beste tot z’n recht? Waar voel jij je happy in? Daar kom je maar op één manier achter: uitproberen. Plan voor jezelf een beetje tijd om rustig inspiratie op te doen en nieuwe outfits/stijlen te proberen. Assistentie nodig? Ik ken wel een leuke winkel waar ze je echt blij gaan maken… 😉

 

Met hartelijke groet,

Vanessa Kamst

Kamst Mode

0
× Whatsapp ons! (Ma - Za 09:00 - 20:00)