fbpx
Onze webshop
Bekijk 'm hier!
Snelle levering
Binnen 1-3 werkdagen
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Evt. retourkosten niet inbegrepen

BLOG: Privé Shoppen

Je wilt er zoveel mogelijk zijn voor je kinderen, je hebt een leuke baan, je sport en je onderhoud (met liefde) je sociale contacten. Oh ja, en dan is er altijd nog zoiets als het huishouden… Maar wanneer heb je echt even tijd voor jezelf? Juist ja, meestal vooral niet tussen 09.30 en 17.30 uur. Daarom kan je tegenwoordig aan ook buiten de reguliere openingstijden bij ons komen shoppen: privé shoppen.

Hoe werkt het?
Bij binnenkomst bieden we je natuurlijk een kop koffie aan en horen we graag waarnaar je op zoek bent. Je hebt alle vrijheid om zelf de collectie te bekijken, te passen en te voelen. Wij denken ondertussen graag met je mee en geven persoonlijke styling tips.

In alle rust
Even geen jengelende kinderen aan je been en andere klanten om je heen. Muziek aan of uit: je zegt het maar, het is helemaal jouw shopmoment. Neem je graag je vriendin, zus en/of moeder mee? Dat kan ook. Laat het wel even weten zodat wij eventueel een extra collega in kunnen zetten.

Veilig
Vind je het in deze tijd spannend om te winkelen? Ook dan is privé shoppen natuurlijk een uitkomst. We kunnen ons voorstellen dat er iemand in jouw omgeving is die in de ‘Corona-risicogroep’ valt. Misschien kan je haar verblijden om samen privé te shoppen.

Zonder verplichtingen
Vooropgesteld: wij rekenen voor het privé shoppen geen kosten en je hebt ook zeker geen koopverplichting. Jij kiest wat je leuk vindt en waar jij je goed bij voelt.

Is dit waar jij blij van wordt? Plan dan een privé afspraak door te bellen met het filiaal waar jij graag komt. Laat weten wanneer en hoe laat het jou schikt én door wie jij graag geadviseerd wordt. Geniet van de tijd voor JEZELF 😉

Liefs,
Vanessa

Telefoonnummers: Nieuw-Amsterdam: 0591 – 55 13 10, Coevorden: 0524 – 51 22 23, Hardenberg: 0523 – 26 71 71, Emmen: 0591 – 61 27 77, Dalfsen: 0529 – 200 200

PS: de hele maand oktober is het bij ons SHOPTOBER. Dat betekent dat je bij besteding van 125,- een cadeaubon t.w.v. 25 euro ontvangt. Dat is extra leuk (privé)shoppen!

0
× Whatsapp ons! (Ma - Za 09:00 - 20:00)