fbpx
Onze webshop
Bekijk 'm hier!
Snelle levering
Binnen 1-3 werkdagen
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Evt. retourkosten niet inbegrepen

MUSTHAVE: BILLENDOEKJES

Ken je dat… die hectische ochtenden met jonge kinderen? Zorgen dat het ochtendritueel soepeltjes verloopt en dat alles en iedereen op tijd is om te vertrekken? Het liefst met een fris snoetje, gekamde haren en schone kleren.

Ik ga vandaag op inkoop en ik had bedacht een jurk aan te doen, maar daarvoor is het toch te koud. Ik kies dus maar voor een spijkerbroek met blouse en een blazer. Verdorie, de blouse moet ik nog strijken. Dat duurt te lang, ik pak wel gewoon een t-shirt. Als ik mijn witte sneakers aan wil schieten zie ik dat die er toch wat minder wit uitzien na het feestje van afgelopen weekend. Gelukkig zijn de billendoekjes gewillig en veeg ik mijn schoenen binnen no-time schoon. Net voordat ik de deur uit wil stappen trek ik mijn lievelingsblazer aan. Nee toch, wat zie ik daar? Een vlekje? Ook nu doen de billendoekjes hun werk. Eenmaal in de auto bedenk ik me dat ik dat ene spijkerjasje toch echt moet aanschaffen. Die was perfect geweest over de jurk die ik voor vandaag in gedachten had.

Mijn gedachten dwalen af naar het gesprek dat ik vorige week in de winkel had. Een jonge moeder was even zonder haar kindjes aan het shoppen. Samen stelden we verschillende setjes samen die aan een aantal criteria moesten voldoen: het moet lekker zitten en het moet er natuurlijk leuk uitzien. Verder moet het vooral ook makkelijk te combineren zijn (voor het geval er toch een babyspuugje of een snotneus haar outfit bereikt). We lachen er samen om, het is zo herkenbaar! Zij gaat de winkel uit met super leuke outfits en ze is zo slim om er op de valreep ook een spijkerjasje bij te nemen. ‘Dan kan ik het morgen meteen aan en hoef ik niet na te denken’, zegt ze letterlijk. Slim!

Moraal van het verhaal: zorg dat je goed combineerbare items in je kast hebt hangen mét een (spijker)jasje. Vergeet daarbij de belangrijkste must-have niet: de billendoekjes 😉

0
× Whatsapp ons! (Ma - Za 09:00 - 20:00)