fbpx
Onze webshop
Bekijk 'm hier!
Snelle levering
Binnen 1-3 werkdagen
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Evt. retourkosten niet inbegrepen

BLOG: IK HEB NIKS OM AAN TE DOEN

“Wat moet ik aan?” Waarschijnlijk spookt dit zinnetje ook regelmatig door jouw hoofd. Het is niet dat je kledingkast leeg is, integendeel! Maar toch hebben wij vrouwen nooit iets om aan te trekken. Met onderstaande tips hopen we je op weg te helpen…

KAST OP ORDE

Het misschien niet het leukste klusje, maar het moet echt even gebeuren: je kast opruimen. Niks is fijner dan een opgeruimde kast. Dus hup, alles eruit wat je (voorlopig) niet meer draagt en wat niet meer past. Berg het netjes op of maak er iemand anders blij mee.

WEES VOORBEREID

Leg ’s avonds alvast je outfit klaar voor de volgende dag. Vergeet daarbij de accessoires, schoenen en vooral het ondergoed niet. Het juiste ondergoed is essentieel. Mijn advies is: snoer die bh-bandjes eens even flink aan. Echt waar, daar knap je van op.

MEERDERE OPTIES

Nu komt het lastigste onderdeel. Het is fijn als je met ieder kledingstuk meerdere combi’s kan maken. Slim shoppen dus! Ook handig als er toch iets in de wasmand is blijven liggen. Of… (zoals bij mij nog wel eens het geval is) als je kind vlak voor vertrek nog even met z’n vieze handjes of snotneus bij je langskomt.

TRENDS VOOR JOU

Trends komen en gaan. Het goede nieuws is: je hoeft niet alles. Kies wat bij je past en laat je adviseren door een eerlijke specialist. Dit seizoen mogen verschillende prints met elkaar gecombineerd worden. Als je er een beetje gevoel voor hebt dan mix je moeiteloos een gebloemd jasje met een gestreept shirt.

GOEDE BASICS

Weet je het even niet? Zorg ervoor dat er goede basics voor het grijpen liggen. Jouw lievelingsbroek, dat handig jasje, die goede blouse… je moet ze blind kunnen pakken. Stijl je basic outfit af met een opvallende accessoire en klaar ben je!

Tot slot… Jij bent mooi zoals je bent! Je hoeft echt geen maatje 36 te hebben om er fantastisch uit te zien. Een goede outfit kan veel voor je doen. Vergeet niet: een glimlach is het mooiste wat je kunt dragen.

Nog steeds niks om aan te doen? Dan zit er maar één ding op: shoppen!

Met hartelijke groet,

Vanessa Kamst

Kamst Mode

0
× Whatsapp ons! (Ma - Za 09:00 - 20:00)